Минали събития

Национален фолклорен фестивал "Леденика"
23.6.2018 г.   Природен парк "Врачански балкан"

Кампания под надслов "Ти си България " в гр. Козлодуй, ще се проведе на фолклорния фестивал в местност Леденика, гр. Враца. Когато закупите авторски продукт на Фондация "Въздигане", Вие показвате на целия свят, че подкрепяте България и вярвате в нейното по-добро бъдеще! Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на витрини с малки пластики на български владетели във училищата на гр. Козлодуй. Заповядайте на благотворителния щанд на Фондация "Въздигане".

Dolna Malina Open Fest
2.6.2018 г.   с. Долна Малина, общ. Горна Малина, обл. София

Dolna Malina Open Fest е иновативно ежемесечно събитие, което обединява изкуство, спорт, образование и благотворителност, като дава възможност на автори, спортисти, ученици и студенти от различни направления и възрасти да се срещнат, обменят опит и представят своето изкуство и талант под формата на турнири, състезания, творчески работилници, възстановки, изложби, концерти, представления, шоута и тематични музикални събития. На фестивала ние, от Фондация „Въздигане“, ще представим своята качествена художествена литература на историческа тематика, която ще ви научи на любов към България и ще формира у вас и вашите деца ценности като единство, свобода, развитие и отдаденост към общото. Ще имате възможност да научите повече за това кои са предците ни, каква е историята ни и защо трябва да се гордеем с нея. Ще бъде изнесен урок по родолюбие на децата, които ще участват в надпреварата по изкуства. На финала ще дарим на местното училище в с. Долна Малина забележителната историческа картина „Заветът на кан Кубрат“, дело на Treasure Bulgaria. Малки, големи и още по-големи деца, очакваме ви в Долна Малина!

Представяне на Фондация "Въздигане"
5.6.2018 г.   Нов български университет, София

На 5 юни от 15:00 в книжарницата на корпус I на Нов български университет ще имате възможността да научите повече за Фондация “Въздигане” лично от активиста Цветомир Цонев. От създаването си до днес Фондация „Въздигане“ работи неуморно в посока да съхрани българския дух и културно наследство. Като ни припомня за миналото и делата на предците ни, тя съхранява историческата памет и засилва националната ни гордост. Печатните издания и подаръчни стоки на фондацията са изложени в книжарниците на университета до края на месец юни. Всички постъпления от направените продажби ще бъдат дарени под формата на образователни материали на Център за книгата.